Werkwijze HQM

Patricia helpt bij het vinden van het ontbrekende puzzelstukje in jouw leven. Een partner die past bij alle aspecten die jij belangrijk vind; waarden en normen, niveau, intelligentie, achtergrond, aantrekkingskracht, levensfase.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek vindt plaats op een locatie naar jouw keuze. Mocht er een klik zijn en je het avontuur aan wilt gaan met Patricia, dan wordt het intakegesprek bij jouw thuis afgenomen.

Er wordt veel tijd besteed aan het analyseren wat jij écht in een partner zoekt en waarom het nu nog niet is gelukt, zodat er heel gericht kan worden gezocht. Jouw persoonsgegevens worden uiteraard met de hoogste discretie behandeld, en nooit gedeeld met anderen. Patricia is de enige die inzicht in de gegevens heeft, van informatie aanvraag tot en met de perfecte match.

Na de intake ontzorgt Patricia alles rondom het zoeken van een partner. Ze maakt aan de hand van jouw partnerwens een selectie van potentiele matches, voert daarmee gesprekken en stelt een persoonlijkheidsanalyse en een gedetailleerde persoonsbeschrijving op. Deze selectie wordt in een persoonlijk gesprek aan jou voorgesteld, zodat je een gefundeerde keuze kunt maken met wie je een eerste afspraak wilt maken.

Patricia regelt ook rondom de eerste afspraak alles, zoals het reserveren van de locatie. Ook zorgt Patricia er voor dat jij helemaal klaar bent voor een nieuwe liefde, zowel innerlijk door coaching gesprekken als uiterlijk door het inzetten van bijvoorbeeld een styliste en een fotograaf. 

Na elke afspraak evalueren we hoe deze is verlopen, of er een match was en of de wensen eventueel aangepast moeten worden.

Daarnaast is er gedurende de hele looptijd veel ruimte voor persoonlijk contact over o.a. de matches, het daten, jouw wensen, coaching of gewoon even gezellig bijpraten.

Voor meer informatie over de exclusieve matchmaking mogelijkheden, vul hieronder je gegevens in. Patricia zal binnen 24 uur contact met je opnemen. HQM beschermt je persoonlijke gegevens, deze informatie zal niet met derden gedeeld worden.

Privacy Policy Settings

Google-analytics