Exclusive Matchmaking

HQM is hét exclusive matchmaking relatiebureau voor het hoge segment. Voor de ondernemer die zelf niet de tijd heeft om de juiste partner te vinden. HQM kan hier een grote rol in gaan spelen, wij hebben het netwerk en de middelen om die perfecte partner voor jou te vinden.

Er wordt veel tijd besteed aan het analyseren wat jij écht in een partner zoekt en waarom het nu nog niet is gelukt, zodat er heel gericht kan worden gezocht. Jouw persoonsgegevens worden uiteraard met de hoogste discretie behandeld, en nooit gedeeld met anderen. Patricia is de enige die inzicht in de gegevens heeft, van informatie aanvraag tot en met de perfecte match.

Na de intake ontzorgt Patricia alles rondom het zoeken van een partner. Ze maakt aan de hand van jouw partnerwens een selectie van potentiële matches, voert daarmee gesprekken en stelt een persoonlijkheidsanalyse en een gedetailleerde persoonsbeschrijving op. Deze selectie wordt in een persoonlijk gesprek aan jou voorgesteld, zodat je een gefundeerde keuze kunt maken met wie je een eerste afspraak wilt maken.

Voor meer informatie over de exclusieve matchmaking mogelijkheden, vul hieronder je gegevens in. Patricia zal binnen 24 uur contact met je opnemen. HQM beschermt je persoonlijke gegevens, deze informatie zal niet met derden gedeeld worden.

Privacy Policy Settings

Google-analytics