Matchmaker

Patricia Huijbers koenders

Matchmaker met passie voor de liefde

Patricia Huijbers Koenders personal matchmaker in hart en nieren, is de eigenaresse van High Quality Matching.

Patricia heeft 8 jaar ervaring als personal matchmaker. Ze is gestart als franchisenemer bij een landelijk relatiebemiddelingsbureau en besloot na een jaar dat ze de regie 100% zelf in de hand wilde hebben. Ze heeft toen een bestaand bureau overgenomen, dat binnen een jaar uitgebreid was tot een team van zes medewerkers, en er begin 2018 een franchise organisatie van gemaakt. Zij begeleidt en coacht daarbij de franchisenemers.

Patricia is een matchmaker in hart en nieren en miste in deze rol het directe contact met de cliënten en heeft daardoor de stap gezet tot het oprichten van HQM.

In de werkwijze van HQM kan zij volledig haar kwaliteiten gebruiken. Ze kan daarbij veel tijd en aandacht besteden in de vorm van één op één begeleiding en coaching in de zoektocht naar de ware liefde.

Patricia is jouw personal assistent in de liefde!

Voor meer informatie over de exclusieve matchmaking mogelijkheden, vul hieronder je gegevens in. Patricia zal binnen 24 uur contact met je opnemen. HQM beschermt je persoonlijke gegevens, deze informatie zal niet met derden gedeeld worden.